tiistai 25. syyskuuta 2012

Projekti on sitten vissiinkin valmis ja esiteltykin jo muille ryhmille! Harmi etten itse päässyt olemaan mukana kun vain projektin alussa - sairaus iski ja kaatoi pariksi viikoksi sohvan pohjalle. Mutta ei se mitään, luotin siihen että muu ryhmä kyllä varmasti hoitaa esityksen kuntoon!(:

Opin minä kuitenkin projektista jotakin, tottakai. Oli kiva kun päästiin heti ekoilla kerroilla tekemään Prezi esitystä ja koettamaan miten ohjelmaa käytetään. Sen ansiosta sitten osaan nyt sitä käyttääkin, tai ainakin luulen osaavani. Oli myös tosi kivaa, että tehtiin ryhmätyötä nuorisoryhmän kanssa! Vaikka koko ryhmänä ei taidettukaan kovin montaa yhteistä kertaa ehtiä näkemään.

Minua jäi vähän harmittamaan, etten päässyt Iittalan Lasimäelle vierailulle. Mutta onneksi siellä on tullut muutamia kertoja yksinkin käytyä, joten paikka ei ollut aivan vieras. Projekti itsessään oli mieluisa ja kiva, harmi vain että tälläkertaa minun osuuteni siihen painottui heti projektin alkuun. No, eipä näille sairastumisille mitään voi. Ensi kerralla parempi tuuri(:

Muiden ryhmien blogeja seuranneena jokainen on varmasti tehnyt parhaansa projektia varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti